De omgeving

We beperken ons tot de directe omgeving van ons park. De accommodaties bevinden zich op een terrein van 13500m2. Om ons heen zijn weilanden met paarden. Op ons eigen weiland staan ezel Sylvester, shetlander Max en Paard Ice. De paarden in de weilanden zijn renpaarden, hier in het zuiden een populaire sport. Vanaf het gehele park is er uitzicht over de Pyreneeën. Ons terrein bevind zich aan een doodlopende weg in de kern van ons kleine dorpje Mascaras, waar de burgermeester nog gewoon op de tractor zit. Toen wij hierheen zijn verhuisd is het inwonersaantal gestegen met 1,25 % ????

Op onze website staan een aantal wandelroutes om de omgeving te verkennen. In het dorp bevind zich het gezellige restaurant “Auberge de Mascaras” met een echte chef-kok en een heerlijk terras. Op steenworp afstand ligt lac d’ârret Darré waar u kunt suppen of wandelen. En in het dorpje Bordes Bevind zich een watermolen en “le pont sûr L’arros” (de brug over de L’arros), daar zijn picknick plekken en een riviertje om in te spelen.

We bevinden ons 9 km van de tolweg voor de wat verdere tripjes. Al raden wij u de mooie binnenwegen aan als u naar de bergen rijd. Een bezoekje aan Bagneres de Biggore (15km) is ook de moeite waard. Voor alle andere bezigheden bent u binnen 10 minuten in de stad Tarbes met op Donderdagochtend de weekmarkt, een gezellige binnenstad en een mooi park. Dus bekijken, stappen, eten, winkelen en terrasjes zitten naar believen.

Tarbes in Beeld

De omgeving in beeld