Hallo, leuk dat jullie onze website bezoeken.

Dit zijn wij, Natasja en Marco. Ook wij gaan wel eens op vakantie en daardoor staan wij gelukkig ook nog eens samen op de foto. De rest van onze tijd staat in het teken van de vakantie van onze gasten. In het seizoen druk met onze gasten, na het seizoen druk met verbetering, onderhoud en soms uitbreiding van ons vakantieparkje.

Het is allemaal begonnen in 2006 met de zoektocht naar een 2e woning in Frankrijk, dat uitmondde in emigreren naar Frankrijk, raar kan het lopen. We hebben er geen gras over laten groeien. Tussen het moment dat we besloten te willen gaan emigreren en het moment van aankoop van onze woning, zaten 3 maanden. Uiteindelijk zijn we 12 Juli 2007 vertrokken uit Nederland en wonen vanaf 13 Juli 2007 in Frankrijk. En wij zijn blij te kunnen zeggen dat we geen dag spijt hebben gehad van onze beslissing. Van het idee het wat rustiger aan te kunnen gaan doen is niet veel terecht gekomen, maar ik ben bang dat dat gewoon in onze genen zit. Wij halen onze energie uit het werk wat we doen, en dat is toch eigenlijk al genoeg.

Over ons - Marco & Natasja - Les Neuf Cerisiers

Natasja komt uit de tandtechniek en ik kom uit de elektronica. We hebben 12,5 jaar een reparatie/service bedrijf gehad in elektronica en computers. We hebben ons werk altijd met veel plezier gedaan, maar waren toe aan een nieuwe uitdaging. Dat is uiteindelijk ons vakantieparkje Les neuf Cerisiers geworden. Wij willen graag dat al onze gasten zich vanaf dag 1 op hun gemak voelen. We hebben ons parkje ruim opgezet zodat iedereen voldoende privacy heeft, maar als men wil ook makkelijk met de andere gasten kan mingelen. We hopen zo een ideale vakantiebestemming te hebben gecreëerd zodat men echt tot rust komt en de kinderen zich goed kunnen vermaken. Elk jaar brengen we weer wat verbeteringen aan waardoor de vakantie ervaring steeds beter wordt. Wij hopen dat we je snel mogen verwelkomen bij Les neuf Cerisiers, tot snel.

Marco & Natasja

CONTACT

Adres

1, Impasse des fontaines,
65190, Mascaras
Frankrijk – Hautes Pyrénées
Tel: +33(5)62.35.44.71
E-mail: info@lesneufcerisiers.eu

CONTACT

Neem contact op

    Naam :


    E-mailadres :


    Bericht :