OP ONS TERREIN

Het terrein beslaat ruim 13.500 vierkante meter en bied gelegenheid voor tal van activiteiten. We hebben een verwarmd (Juni t/m September) zwembad van 60m2 en een peuterbadje van 8m2 met daarbij een zonneterras van 140m2 met pergola’s. Op het terrein zelf bevinden zich ook diversen schaduwplekken. Rondom ons terrein liggen weilanden waar zich paarden bevinden. Op een van deze weides staan onze ezel Sylvester, onze shetlander Max en ons paard Ice. We hebben we een badminton/volleybal veld, tafeltennis tafel, slackline, en er zijn ook speeltoestellen aanwezig zoals schommels, 2 trampolines, glijbaan, klimrek en een speelhuisje.

Er is een grote overkapping die voor diversen activiteiten gebruikt kan worden. Hij word door ons onder andere gebruikt om onder te zitten tijdens de table d’hotes (gezamelijke maaltijden aan lange tafels) en voor het kijken op groot scherm van belangrijke evenementen zoals WK’s en EK’s.

Ook hebben diversen fruitbomen (kersen, peren, reine claude, vijgen, muscaat pruimen) en bomen met walnoten en hazelnoten. Ook staan er op het terrein druiven en bramenstruiken. U bent natuurlijk vrij om te plukken.